Magazinul nostru foloseşte cookie pentru a-ți oferi o experiență personalizată. Acceptă cookie pentru a te bucura de toate facilitățile magazinului nostru online.
Făina de quinoa pentru un plus de proteine și proprietăți nutritive în produsele dvs de casă: pâine, biscuiți cu unt pentru copii, prăjituri cu fructe, tarte, blaturi de tort, etc.
Ingrediente: drojdie maia deshidratata de hrisca bio (76%) si de quinoa bio provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata. *80% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica. Produs garantat fara gluten folosit in panificatie si patiserie de persoane cu intoleranta la gluten sau care consuma produse fara gluten. Drojdie maia de hrisca pentru... Ingrediente: drojdie maia deshidratata de hrisca bio (76%) si de quinoa bio provenita din fermentatie...
Drojdie maia de quinoa fara gluten 50gr. Produs Primeal Franta. Drojdie obtinuta dintr-o maia veritabila, mai exact dintr-un amestec de faina si apa lasata la fermentat. Maiaua este apoi deshidratata la temperaturi scazute si i se adauga un procent mic de drojdie fermentata care joaca rolul unui starter in cresterea aluatului. Drojdia maia de quinoa este... Drojdie maia de quinoa fara gluten 50gr. Produs Primeal Franta. Drojdie obtinuta dintr-o maia veritabila,...
Faina bio de quinoa fara gluten cu continut ridicat de fibre si proteine. Făina de quinoa bio poate fi folosita pentru ingrosarea sosurilor, pentru budinci, în smoothie-uri, shake-uri sau in panificatie in amestec cu faina de grau. Este bogata in proteine (12,2 %) si fibre (8,1%). Faina bio de quinoa fara gluten cu continut ridicat de fibre si proteine. Făina de quinoa bio poate fi...