PASTE Bio & Sosuri!

Etichete

PASTE Bio & Sosuri!

Pastele sunt specialitatea magazinului nostru! Ne putem lauda ca avem cea mai de top gama de paste bio fara gluten, din legume, cereale speciale precum quinoa, orez, porumb sau hrisca si chiar paste dietetice cu 7 calorii!!! Si da, avem si paste normale dar BIO! Paste de calitate premium din grâu integral sau semi dur, bio, combinate cu quinoa, ...

Pastele sunt specialitatea magazinului nostru! Ne putem lauda ca avem cea mai de top gama de paste bio fara gluten, din legume, cereale speciale precum quinoa, orez, porumb sau hrisca si chiar paste dietetice cu 7 calorii!!! Si da, avem si paste normale dar BIO! Paste de calitate premium din grâu integral sau semi dur, bio, combinate cu quinoa, orez, porumb, amarant, cu sau fără gluten. Multe dintre sortimentele de paste din această categorie au și sfeclă roșie, pătrunjel, tomate, usturoi sau spanac iar după fierbere pot fi consumate și simple sau cu unt ori ulei de măsline.

Mai mult

PASTE Bio & Sosuri!  % produse

SubCategorii

  • Cu QUINOA

    Quinoa este un super aliment bogat in proteine de cea mai bună calitate. Pastele cu quinoa au un gust delicios și de aceea pot fi consumate și ca atare, adăugând doar puțin ulei de măsline sau de argan. Multe dintre sortimentele noastre de paste cu quinoa au în compoziție și tomate, spanac, sfeclă roșie, curry, turmeric, porumb, mei, hrișcă și de aceea pot constitui un fel de mâncare în sine.

  • Din OREZ

    Ce beneficii au pastele din orez față de cele albe din grâu? Au mai puține calorii, sunt mult mai ușor digerabile, au un gust mai bun (dulceag), nu au gluten și de altfel nici un fel de alergeni, au mai puține zaharuri naturale. Sunt ideale și pentru copii!

    Tehnica de gătire: Pastele de orez implică o tehnica de gătire diferita de cea cu care se gatesc pastele de grau; tehnica cere atentie, caci este usor ca pastele de orez sa fie gatite prea mult si sa devina gelatinoase. Urmati cu strictete regulile de mai jos si veti obtine rezultate excelente.

    1. Umpleti o oala cu apa si puneti-o pe flacara mare.
    2. Adaugati 2 linguri de ulei si 1 lingurita de sare.
    3. Dati lichidul in clocot.
    4. Adaugati 500 g de paste de orez.
    5. Amestecati imediat, separand pastele in apa. Daca nu faceti acest lucru, pastele se pot lipi una de alta.
    6. Amestecati pastele constant, cat timp apa se indreapta catre punctul de fierbere.
    7. Micsorati flacara si acoperiti oala cu un capac. Amestecati la fiecare 30 de secunde, pentru a va asigura ca pastele nu se lipesc unele de altele.
    8. Verificati pastele dupa ce au fiert 2 minute, la flacara mica. Gustati pastele la fiecare minut dupa aceasta perioada.
    9. Luati oala de pe foc si scurgeti pastele, atunci cand sunt facute dupa gustul dvs. Pastele se scurg imediat, caci daca sunt lasata in continuare in apa fierbinte, chiar si numai 30 de secunde, se vor supra-gati.

    Sfat important: Daca ati „reusit” sa gatiti pastele prea mult, scurgeti-le imediat si tineti-le sub jet de apa rece timp de 3-5 minute. Acest truc ar putea sa salveze pastele. Recomandările sunt preluate din site-ul reteteleluiradu.ro

    În ultimul timp foarte multe persoane vor sa evite prezenta glutenului in dieta și de aceea pastele de orez incep sa devina din ce in ce mai populare.

  • Din HRISCA

    Pastele din hrișcă au cu circa 100 calorii mai puțin decât pastele din grâu și mai multe proteine și vitamine! Se pregătesc în același mod ca și cele din grâu, alături de legume, sosuri, carne, pește, etc.  Sunt recomandate și copiilor pentru că se digeră ușor, au multe proprietăți nutritive și sunt BIO! Nu au gluten sau alți alergeni și pot constitui o alternativă pentru pastele din grâu. 

  • Cu PORUMB

    Principalele proprietăți nutritive ale pastelor bio cu porumb sunt: faptul că se digeră foarte ușor (fiind de aceea recomandate și copiilor), nu au gluten și nici un fel de alergeni. Pastele cu proumb sunt de multe ori combinate cu orez sau quinoa ceea ce înseamnă un plus de proteine, vitamine și minerale esențiale.

  • Cu ALGE

    Pastele din alge kelp nu au miros, sunt dietetice (au numai 17 calorii la 100 gr față de 420 calorii cât au cele din grâu) și sunt foarte bogate în vitamine și minerale din apele mării. Sunt ideale pentru a obține rapid senzația de sațietate și pentru curele de slăbire.

  • DIETETICE

    Pastele si orezul Diet Food au numai 6 calorii la 100 grame / fata de 350 calorii la 100 gr cat au pastele standard din grau! Pastele dietetice au ZERO carbohidrati / fata de 70% carbohidrati cat au pastele standard.

    Reteta de paste dietetice

  • Pentru COPII

    Pastele dedicatele copiilor sunt bio, haioase și au ingrediente de cea mai bună calitateprovenite din agricultura ecologică certificată. Tot ce este mai bun pentru copii dvs!

  • PROTEICE (din...

    Pastele din soia (galbenă, verde sau neagră) au puțini carbohidrați. Au de aproape 4 ori mai multe proteine decât pastele normale și sunt foarte bogate în calciu și fier (spre deosebire de cele din grâu care au cantități neglijabile). În plus, au 20% fibre care tin de foame pentru un timp indelungat. Adică invers decât în cazul pastelor din grâu. Pastele din linte rosie sunt bogate in fibre, proteine si antioxidanti.

  • Specialitati

    Specialitati deosebite de paste bio. Tortils cu hribi, cu lamaie si sofran, paste spirale cu busuioc, cu spirulina, quinoa, patrunjel ori fideluta cu dovleac, iata numai cateva specialitati pentru mese elegante, rafinate, unice, bogate in nutrienti.

  • Spelt Bio

    Graul spelt (spelta) este ruda graului de astazi însa mult mai bogat in proprietati nutritive. Are un gust deosebit semanand cu cel de nuca si aduce beneficii exceptionale organismului. 
    200 grame de grâu spelta furnizează:
    – 106% din necesarul zilnic de mangan;
    – 30% din necesarul zilnic de fibre;
    – 30% din necesarul zilnic de fosfor;
    – 25% din necesarul zilnic de vitamina B3;
    – 24% din necesarul zilnic de magneziu;
    – 22% din necesarul zilnic de proteine.
    Grâul spelta este ușor digerabil datorită datorită structurii amidonului. Substanțele nutritive din grâul spelta sunt asimilate mai ușor iar procesul de digerare este mult mai eficient. Acest lucru face ca grâul spelta să fie recomandat în alimentația copiilor mici și a bolnavilor în vârstă.

  • Grau Alb Superior / Dur

    Rafinate, fine, elegante, simple, pastele fainoase albe din grau alb superior și dur pot fi combinate cu orice tip de sos, carne, peste, legume, fructe de mare, etc. Pastele sunt de origine Italia (Probios) sau Franta (Primeal) si provin din Agricultura Certificata Organic.

  • + Sosuri Rosii BIO

    Sos de roșii gata preparat cu măsline verzi, ulei de măsline extravirgin, capere, arrabbiata, cu busuioc - ingrediente BIO de cea mai bună calitate. Probios Italia aduce în gama Natura Toscana, produse bio realizate dupa retete traditionale din zona Toscana, din ferme organice locale ce respecta biodiversitatea si dragostea fata de natura. 

pe pagina
Arata 13 - 24 din 60 itemi
Arata 13 - 24 din 60 itemi