Gem / Unt / Dulceata Gourmet / SUCURI

Etichete

Gem / Unt / Dulceata Gourmet / SUCURI

Cum se pregatesc gemul sau dulceața în mod tradițional (chiar și cele de casă)? Se pune zahărul la fiert...stop..ZAHĂR? Da...mult zahăr... Acela pe care nutriționiștii nu îl recomandă pentru că nu aduce nici un fel de beneficii sănătății, doar îngrașă și solicită excesiv organele interne. Chiar și sistemul imunitar este afectat negativ de zahăr....

Cum se pregatesc gemul sau dulceața în mod tradițional (chiar și cele de casă)? Se pune zahărul la fiert...stop..ZAHĂR? Da...mult zahăr... Acela pe care nutriționiștii nu îl recomandă pentru că nu aduce nici un fel de beneficii sănătății, doar îngrașă și solicită excesiv organele interne. Chiar și sistemul imunitar este afectat negativ de zahăr. Prin urmare, beneficiile aduse de proprietățile naturale ale fructelor sunt anulate de cantitatea prea mare de zahăr cu care sunt conservate. Atunci când dorim să beneficiem de fructe și în extrasezon este recomandabil să alegem variantele FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT!

Mai mult

Gem / Unt / Dulceata Gourmet / SUCURI  34 produse

SubCategorii

  • Sucuri din FRUCTE BIO

    De ce nu recomanda nutritionistii sucurile in general, ci doar pe cele 100% naturale? Pentru ca cele mai multe au zahar adaugat pentru un gust mai bun. Sucurile Probios Italia NU AU ZAHAR ADAUGAT (sunt indulcite putin mai mult cu suc de struguri) si sunt recomandate inclusiv copiilor, in calatorii, acasa, ca gustare, in pachetul de scoala, gradinita, la serviciu, vara la mare, etc.

    Sucuri din ingrediente BIO, din agricultura certificata ecologic.

  • Gem, Unt si Dulceata...

    Gemul si dulceata nu isi au sensul in alimentatie daca au mult zahar adaugat. Scopul gemurilor si dulceturilor este acela de a consuma fructe in afara sezonului lor. De a beneficia de proprietatile lor nutritive si de a aduce beneficii sanatatii. Dar daca mai mult de 40% din borcan contine zahar, atunci sanatatea noastra nu mai are decat de suferit. Nutritionistii ne recomanda sa anulam zaharul din alimentatie, sa ne reintoarcem la fructe si legume in starea lor cat mai naturala! Putem alege, asadar, gemuri si dulceturi fara zahar adaugat, din ingrediente BIO, certificate in agricultura ecologica. Va recomandam si unul de migdale intregi, de alune de padure sau de caju.

pe pagina
Arata 1 - 12 din 34 itemi
Arata 1 - 12 din 34 itemi