DETERGENTI BIO, Produse pt CURATENIE ECO

Etichete

DETERGENTI BIO, Produse pt CURATENIE ECO

Alimentație bio, curățenie bio. Persoanele care suferă de alergii știu că numai produsele bio le sunt prielnice, însă și cei care doresc să prevină problemele de sănătate pot apela la produsele ecologice la rândul lor. Daca aveti copii mici in special, folositi produse bio atat pentru hainute cat si pentru jucarii ori vesela. Nucile de sapun sun...

Alimentație bio, curățenie bio. Persoanele care suferă de alergii știu că numai produsele bio le sunt prielnice, însă și cei care doresc să prevină problemele de sănătate pot apela la produsele ecologice la rândul lor. Daca aveti copii mici in special, folositi produse bio atat pentru hainute cat si pentru jucarii ori vesela. Nucile de sapun sunt  sunt ideale ca alternativă bio pentru detergentul sintetic. Cojile se pot introduce într-un săculeț în cuva mașinii de spălat alături de rufe și pot fi utilizate de 2-3 ori, în funcție de duritatea apei și de temperatura la care se spală, ceea ce le face foarte economice. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Ecodoo sunt produse ecologice pentru curățenie controlate de ECOCERT. Gama Ecodoo este produsa intr-o fabrica ecologica situata intr-un parc natural de 20 de hectare de culturi ecologice. Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic.

Mai mult

DETERGENTI BIO, Produse pt CURATENIE ECO  50 produse

SubCategorii

 • Rufe

  Detergenți bio certificați ecologic pentru spălarea rufelor. Fara coloranti si fara parfum de sinteza. Foarte multe alergii se datoreaza substantelor nocive continute in detergentii de rufe sau in alte produse similare. De aceea este important sa folosim produse bio pentru spalarea si intretinerea rufelor pornind de la detergeti bio de rufe, continuînd cu balsamuri naturale, sapunuri bio de rufe, înălbitori ecologici, produse bio pentru scoaterea petelor şi chiar anticalcarul folosit pentru întreţinerea maşinii de spălat.

  Ingrediente care provin din Agricultura Ecologica. Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

 • Vesela

  Detergenți bio pentru vase: ultradegresanți, bio, economici. Protejează mâinile și mediul. Fara coloranti, fara conservanti de sinteza. Cu uleiuri esențiale naturale din plante. Certificare bio. Produse în Franța. rodusele folosite la curatirea veselei pot afecta sanatatea organismului uman pentru că multe chimicale pot ramane pe veselă chiar daca aceasta pare perfect curata. Solutia este sa folosim detergenti bio fie că este vorba despre detergent lichid sau tablete pentru masina de spalat vase.

  Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

 • Detergenti cu Multiple...

  Detergenti cu multiple intrebuintari: degresanti, dezinfectanti, anticalcar, crema pentru mobila, parchet, piele. Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

 • Mobilier / Piele /...

  Crema ecologica pentru mobilier si piele contine miere de albine, ulei de in si ulei de tung. Curata, protejeaza si hidrateaza. Ecodoo foloseste ceara de albine organica (unic pe piata franceza). Geamurile și oglinzile pot fi curate fără grija că atunci când copiii pun mâinile pe acestea atrag și substanțe nedorite. Curățenie BIO!

 • Baia / Vasul Toaletei...

  Baia poate străluci de curățenie și cu produse bio. Copiii și întreaga familie se vor simți fericiți și în siguranță cu produsele certificate eco. Produse de curatenie pentru baie, vasul toaletei, hartie igienica cu 4 straturi, detergenti bio.

  Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

 • Insecticid / AntiAcarieni

  Insecticid natural pentru toate tipurile de insecte zburatoare si taratoare, garantat fara butan si fara propan.  Insecticid special ce lupta contra acarienilor (adulti, larve, oua) aflati la originea a numeroase alergii cum ar fi astmul, tusea, rinitele, eczemele.

pe pagina
Arata 1 - 12 din 50 itemi
Arata 1 - 12 din 50 itemi