Rufe

Etichete

Rufe

Detergenți bio certificați ecologic pentru spălarea rufelor. Fara coloranti si fara parfum de sinteza. Foarte multe alergii se datoreaza substantelor nocive continute in detergentii de rufe sau in alte produse similare. De aceea este important sa folosim produse bio pentru spalarea si intretinerea rufelor pornind de la detergeti bio de rufe, con...

Detergenți bio certificați ecologic pentru spălarea rufelor. Fara coloranti si fara parfum de sinteza. Foarte multe alergii se datoreaza substantelor nocive continute in detergentii de rufe sau in alte produse similare. De aceea este important sa folosim produse bio pentru spalarea si intretinerea rufelor pornind de la detergeti bio de rufe, continuînd cu balsamuri naturale, sapunuri bio de rufe, înălbitori ecologici, produse bio pentru scoaterea petelor şi chiar anticalcarul folosit pentru întreţinerea maşinii de spălat.

Ingrediente care provin din Agricultura Ecologica. Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Mai mult

Rufe  17 produse

pe pagina
Arata 1 - 12 din 17 itemi
Arata 1 - 12 din 17 itemi