Vesela

Etichete

Vesela

Detergenți bio pentru vase: ultradegresanți, bio, economici. Protejează mâinile și mediul. Fara coloranti, fara conservanti de sinteza. Cu uleiuri esențiale naturale din plante. Certificare bio. Produse în Franța. rodusele folosite la curatirea veselei pot afecta sanatatea organismului uman pentru că multe chimicale pot ramane pe veselă chiar da...

Detergenți bio pentru vase: ultradegresanți, bio, economici. Protejează mâinile și mediul. Fara coloranti, fara conservanti de sinteza. Cu uleiuri esențiale naturale din plante. Certificare bio. Produse în Franța. rodusele folosite la curatirea veselei pot afecta sanatatea organismului uman pentru că multe chimicale pot ramane pe veselă chiar daca aceasta pare perfect curata. Solutia este sa folosim detergenti bio fie că este vorba despre detergent lichid sau tablete pentru masina de spalat vase.

Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Mai mult

Vesela  21 produse

pe pagina
Arata 1 - 12 din 21 itemi
Arata 1 - 12 din 21 itemi