Magazinul nostru foloseşte cookie pentru a-ți oferi o experiență personalizată. Acceptă cookie pentru a te bucura de toate facilitățile magazinului nostru online.
Făina de cea mai bună calitate trebuie să conțină și elemente nutritive esențiale precum: vitamine, minerale, fibre. În plus față de făina de grâu putem găti cu: făina de quinoa, făina de hrișcă, de năut, de secară bio, de spelt (grâu alac), mei sau orez.
Ingrediente: făină de grâu T80 bio, făina T65 Borsa (măcinată special pentru a menține bogăția nutrițională a grâului), tărâțe de ovăz bio, sare marina, seminte de in brun bio, hrișcă bio, drojdie maia de secară deshidratată bio. Bio = ingredient provenit din Agricultura Ecologică.Recomandari de utilizare: perfect pentru painea facuta manual sau la masina... Ingrediente: făină de grâu T80 bio, făina T65 Borsa (măcinată special pentru a menține bogăția nutrițională...
Faina speciala fara gluten pentru clatite de casa. Recomandat pentru copii si adulti care au boala celiaca sau evita glutenul. Ingrediente: Faina de orez semiintegrala Bio, amidon de manioc Bio, faina de germeni de hrisca Bio 11.3%, zahar alb de trestie de zahar Bio, nuca de cocos Bio, praf de copt Bio (amidon de cartofi Bio, tartrat de potasiu Bio,... Faina speciala fara gluten pentru clatite de casa. Recomandat pentru copii si adulti care au boala celiaca...
Faina tip amestec bio bogat in fibre si proteine pe baza de hrisca si orez, gata preparat pentru paine fara gluten. Adaugati doar drojdia bio.Ingrediente: faina de orez semi integral bio, faina de hrisca bio (26%), amidon de porumb bio , Mix gom bio (psylium bio, guma de salcam bio), sare de mare. Ingredinte provenite din Agricultura Ecologica. Faina tip amestec bio bogat in fibre si proteine pe baza de hrisca si orez, gata preparat pentru paine fara...
Amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. 500g din acest produs se folosesc pentru o paine de 900gr. Ingrediente: faina de orez alb bio, amidon din cartof... Amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite,...
Făina amestec bio pentru paine cu quinoa, garantat fara gluten, fara porumb, pentru prepararea unei paini delicate si aromate. Produs garantat fara gluten realizat in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. Făina este garantată fără gluten, fiind recomandată copiilor cu boala celiacă, cu alergii... Făina amestec bio pentru paine cu quinoa, garantat fara gluten, fara porumb, pentru prepararea unei paini...
Ingrediente: Faina T65 Borsa bio (macinata special pentru a mentine bogatia nutritionala a graului), faina de secara Borsa bio, fulgi de ovaz bio, mei bio, orez bio, seminte de in brun bio, seminte de floarea soarelui bio, sare marina, drojdie maia de secara deshidratata bio. Total 5 cereale 91%. Bio = ingredient provenit din Agricultura Ecologica. 1 kg... Ingrediente: Faina T65 Borsa bio (macinata special pentru a mentine bogatia nutritionala a graului), faina...
Amestecul de faina de patiserie fara gluten se utilizeaza ca si faina obisnuita. Praful de copt este deja incorporat in proportia recomandata. Acest amestec se preteaza la numeroase retete de produse sarate sau dulci, tarte savuroase, clatite pufoase si prajituri usoare.Produsul contine mod de preparare in interiorul etichetei. Faina fara gluten, reteta... Amestecul de faina de patiserie fara gluten se utilizeaza ca si faina obisnuita. Praful de copt este deja...
Amestec de faina bio ideal pentru preparare blat de pizza in numai 5 minute. Suficient pentru 3 blaturi de 25cm diametru.Caracteristici produs: - aluat fin si neted, gata în 5 minute.- 1 plic = 3 pizza.- mai multe variante posibile: focaccia, calzone, crackers.- baza de cereale: faina de orez + faina de naut. Vezi mai jos modul de preparare al aluatului... Amestec de faina bio ideal pentru preparare blat de pizza in numai 5 minute. Suficient pentru 3 blaturi de...
Amidonul de cartofi bio este utilizat pentru patiserie usoara (cozonaci, briose ... ) raport 1/3 amidon la 2/3 faina sau pentru ingrosarea sosurilor, cremelor, etc. Caracteristici produs: - ideal pentru patiserie usoara;- inlocuieste faina de grau;- ajuta la ingrosarea cremelor si sourilor;- face aluatul lejer si pufos.Ingrediente: amidon de cartofi bio.... Amidonul de cartofi bio este utilizat pentru patiserie usoara (cozonaci, briose ... ) raport 1/3 amidon la...
Amidon de tapioca bio fara gluten 500 gr. Ideal pentru prepararea painii, garantat fara gluten, utilizat si la deserturi si creme vegetale. Ingrediente: Tapioca bio (amidon din manioc). Ingrediente provenite Agricultura Ecologica.Utilizare: este ingredientul ideal pentru:• a face paine mai supla si mai usor de feliat: raport 1/5 amidon de tapioca la 4/5... Amidon de tapioca bio fara gluten 500 gr. Ideal pentru prepararea painii, garantat fara gluten, utilizat si...
Bicarbonatul de sodiu alimentar se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie si deasemenea pentru a favoriza gatirea legumelor, reducerea timpului de gatire a legumelor verzi, neutralizarea aciditatii tomatelor. Bicarbonatul de sodiu este folosit pentru preparate ce necesita caldura cuptorului (incepand cu 70 °C), in prezenta... Bicarbonatul de sodiu alimentar se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie si...
Drojdie selectionata provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata. Drojdiile maia Priméal prezinta toate calitatile necesare: aroma, gust, textura, timp crescut de pastrare a painii, toate acestea completate de garantia cresterii aluatului.Ingrediente: maia de grau 100%, inactiva, provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata.78%... Drojdie selectionata provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata. Drojdiile maia Priméal...