Otet & Sos de SOIA BIO (Organica)

Etichete

Otet & Sos de SOIA BIO (Organica)

Otetul si sosurile de soia bio (organica) PROBIOS sunt produse in SUA, Japonia sau Italia, respectând exigențele tuturor gusturilor. Otetul este elegant, rafinat, cu un gust dulceag ce vă va surpinde plăcut. Produse dupa o reteta traditionala japoneza sosurile Shoyu si Tamari produse in Statele Unite ale Americii ofera produse cu calitati organo...

Otetul si sosurile de soia bio (organica) PROBIOS sunt produse in SUA, Japonia sau Italia, respectând exigențele tuturor gusturilor. Otetul este elegant, rafinat, cu un gust dulceag ce vă va surpinde plăcut. Produse dupa o reteta traditionala japoneza sosurile Shoyu si Tamari produse in Statele Unite ale Americii ofera produse cu calitati organoleptice si nutritive speciale. Shoyu și Tamari sunt cele mai populare două tipuri de sosuri de soia din bucătăria asiatică. Acestea provin din fermentarea boabelor de soia și sunt utilizate pentru condimentare și aromatizare.
Shoyu are o aromă mai ușoară și conține grâu, în timp ce tamari are un gust mai puternic și se face doar cu soia și sare, ceea ce înseamnă că nu are gluten.

Mai mult

Otet & Sos de SOIA BIO (Organica)  6 produse

Arata 1 - 6 din 6 itemi
Arata 1 - 6 din 6 itemi