Biscuiti, Batoane, Snacks BIO din fructe, seminte, nuci

Etichete

Biscuiti, Batoane, Snacks BIO din fructe, seminte, nuci

Sortimente de biscuiti bio, ideali pentru pachetelul de grădiniță ori școală al copiilor, ori pentru călătoriile dvs. Snacks din fructe, seminte si chiar legume! Chipsurile RAW VEGAN Inspiral Marea Britanie sunt ideale pentru gustările adultilor dar si copiilor. Veți recunoaște în site-ul nostru exclusiv varietăți de gustari si biscuiți cu ingre...

Sortimente de biscuiti bio, ideali pentru pachetelul de grădiniță ori școală al copiilor, ori pentru călătoriile dvs. Snacks din fructe, seminte si chiar legume! Chipsurile RAW VEGAN Inspiral Marea Britanie sunt ideale pentru gustările adultilor dar si copiilor. Veți recunoaște în site-ul nostru exclusiv varietăți de gustari si biscuiți cu ingrediente 100% naturale și bio. Biscuiții fără gluten sunt recomandați perosnelor care au probleme cu asimilarea nutrienților.

Mai mult

Biscuiti, Batoane, Snacks BIO din fructe, seminte, nuci  % produse

SubCategorii

 • Batoane

  Amestecul corect al ingredientelor face din aceste batoane, produse bio ideale pentru satisfacerea foamei in orice moment al zilei, la scoala, acasa sau la servici si mai ales inainte de practicarea unor sporturi consumatoare de energie. Utilizate cu succes in curele de slabire datorita efectului de satietate produs.

 • Biscuiti & Covrigei,...

  Biscuiti deliciosi, turta dulce si fursecuri calitate premium cu ingrediente bio bogate in fibre si vitamine. Ideali pentru pachetelul copiilor de gradinita sau scoala, pentru plimbari, calatorii, serviciu.

 • SNACKS + Nuci / Fructe...

  Gustarile dintre mese sau din calatorii, la birou ori in masina pot fi gustoase si sanatoase! fructe deshidratate, chips de cocos, seminte bio. Mix-uri bio de fructe deshidratate, caju, nuci, bucati de cocos, miere de albine bio și multe alte ingrediente sanatoase. Produs BIO Primeal Franta pentru gustarile sanatoase de care avem nevoie zilnic, bogate in vitamine, minerale, fibre.

 • Raw Vegan Gustari...

  Fabrica Inspiral din Londra, Marea Britanie, este dedicata produselor raw vegan. Au o pasiune pentru cocos, kale, caju. Crackers, snacks uri si alte gustari de tip raw vegan. Chipsuri din frunze de kale cu diverse arome si condimente. Toate sunt produse bio certificate si in acelasi timp produse raw vegan. Se pot consuma ca atare, pot cunsumate ca gustare sau pot fi adaugate in alte preparate de tip raw vegan.

pe pagina
Arata 1 - 12 din 59 itemi
Arata 1 - 12 din 59 itemi