Magazinul nostru foloseşte cookie pentru a-ți oferi o experiență personalizată. Acceptă cookie pentru a te bucura de toate facilitățile magazinului nostru online.
100 gr de spaghete konjac au numai 6,4 calorii, cu 0 carbohidrați. În...
Toate opțiunile de orez: cu lapte, cu legume, cu fructe de mare, simplu...
100 gr de tăiței konjac au numai 6 calorii, cu 0 carbohidrați (se...
8018699014880
Nou
Legumele trase ușor la tigaie au un gust minunat atunci când adăugăm sos de soia calitate premium autentic TAMARI japonez. Are numai 56 calorii / 100 gr. Salatele cu fasole, năut ori tăiței shirataki pot fi asezonate cu sos tamari. Caracteristici: produse bio, bogat in proteine, fara gluten. Gramaj: 250ml.
Sosul de soia Tamari este produs prin fermentarea naturala a plantei de soia. Maturatia acesteia necesita mai mult de 6 luni,cu materii prime biologice fara OMG-uri. Favorizeaza digestia si dezvolta flora intestinala, fiind utilizat frecvent in bucataria macrobiotica ca si condiment si pentru prepararea de bauturi folosite ca remedii pentru anumite afectiuni fizice.
Recomandari de utilizare: Ideal pentru a aroma si condimenta legumele, cerealele, pestele si carnea. Sosu
27 Item Produse in stoc acum. Livrare rapida in 1-2 zile!
Atentie > Ultimul produs in stoc!
Data valabilitatii
Sos japonez TAMARI 250ml
Legumele trase ușor la tigaie au un gust minunat atunci când adăugăm sos de soia calitate premium autentic TAMARI japonez. Are numai 56 calorii / 100 gr. Salatele cu fasole, năut ori tăiței shirataki pot fi asezonate cu sos tamari. Caracteristici: produse bio, bogat in proteine, fara gluten. Gramaj: 250ml.
Sosul de soia Tamari este produs prin fermentarea naturala a plantei de soia. Maturatia acesteia necesita mai mult de 6 luni,cu materii prime biologice fara OMG-uri. Favorizeaza digestia si dezvolta flora intestinala, fiind utilizat frecvent in bucataria macrobiotica ca si condiment si pentru prepararea de bauturi folosite ca remedii pentru anumite afectiuni fizice.
Recomandari de utilizare: Ideal pentru a aroma si condimenta legumele, cerealele, pestele si carnea. Sosu
Destinatar :
* Campuri obligatorii
sau Anuleaza
Produse dupa o reteta traditionala japoneza sosurile Shoyu si Tamari produse in Statele Unite ale Americii ofera produse cu calitati organoleptice si nutritive speciale. A fost introdus in Japonia la sfarsitul sec.al VII-lea de catre calugarii budisti, care il foloseau pentru a da alimentelor o anumita aroma de carne.
Conform traditiei, fermentarea se face intr-un butoi de cedru si este produsa de anumite specii de ciuperci, numite "pop", care fac parte din specia Aspergillus oryzae sau Aspergillus sojae. La sfarsitul fermentatiei, sosul este presat pentru a se obtine lichid care este apoi filtrat si pasteurizat adesea chiar inainte de imbuteliere.
100g | |
---|---|
ENERGIE KJ / KCAL | 235/56 |
Grasimi | <0,1 |
dintre care saturate | <0,01 |
CARBOHIDRATI | 6,0 |
din care zaharuri | 6,0 |
FIBRE | <0,1 |
PROTEINE | 10,0 |
Sare | 13,0 |
Ingrediente: boabe de soia BIO, sare marina, alcool (natural format prin fermentare). Bio = ingredient provenit din Agricultura Ecologica.
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Tara de origine: Agricultura non UE
Fabricat: USA
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Nu sunt recenzii de produs.
19,13 lei
111,93 lei
30,89 lei
22,93 lei
22,11 lei
24,43 lei
21,02 lei
23,21 lei
24,16 lei
15,50 lei
40,27 lei
48,73 lei
26,92 lei
27,85 lei
19,80 lei
11,85 lei
25,94 lei
16,58 lei
56,65 lei
12,70 lei
10,63 lei
21,68 lei
9,86 lei
23,52 lei
26,62 lei
29,48 lei
15,16 lei
15,16 lei
31,60 lei
20,40 lei