Categorii

Cele mai cumparate

Etichete

Termeni si conditii
1. Elemente definitorii
Urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator: orice persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda si care este utilizator inregistrat al site-ului www.prodietamagazin.ro.
Vanzator: SC Profesional Tip Consult SRL, cu sediul in Str. Eternitate 74, Iasi, Nr. Inreg RC J 22-3126-2005, CUI RO-18244407, telefon: 0722.246.936, e-mail: prodietamagazin(at)gmail.com
Produse si Servicii: orice produs si serviciu mentionat in comanda care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa achite contravaloarea acestora.
Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator.

2. Documente contractuale
Site-ul www.prodietamagazin.ro, denumit in continuare ProDietaMagazin, este proprietatea ROSU V. ELENA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, cu sediul social în (localitatea) MANGALIA, str.
MAGISTRALEI, Camera 1, Bloc MG 23 -25, etaj P, judet CONSTANTA, înregistrata la Oficiul Registrului
Comertului sub nr. F13/230/2016, cod fiscal nr. 35881965, telefon: 0770 534 846, E-mail: prodietamagazin(at)gmail.com
Utilizarea site-ului ProDietaMagazin de catre Cumparator, respectiv inregistrarea unei comenzi electronice, implica acceptarea de catre acesta a termenilor si conditiilor de mai jos, precum si a acceptarii utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca mod de comunicare scrisa la distanta.
Confirmarea Comenzii de catre Vanzator implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator (nu este necesara confirmarea primirii din partea Cumparatorului). Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator in functie de stocul disponibil iar termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina ("Termeni si conditii") stau la baza acestuia.
Recomandam citirea cu atentie a paginii "Termeni si conditii ".
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare prealabila, ultima versiune putand fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".
Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor si modalitatilor de contact furnizate in sectiunea "Contact".

3. Dreptul de proprietate intelectuala
Intregul continut al sitului ProDietaMagazin - imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc - este proprietatea ROSU V. ELENA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, cu sediul social în (localitatea) MANGALIA, str. MAGISTRALEI, Camera 1, Bloc MG 23 -25, etaj P, judet CONSTANTA, înregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. F13/230/2016, cod fiscal nr. 35881965 si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al ROSU V. ELENA a oricarui element prezentat mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
ProDietaMagazin garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ROSU V. ELENA fara acordul prealabil scris al acesteia.

4. Produsele si serviciile oferite de ROSU V. ELENA pe ProDietaMagazin
Produsele comercializate prin intermediul ProDietaMagazin sunt noi, in ambalajul original al producatorului, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala conform legislatiei in vigoare. Calitatea produselor este garantata de catre producatori si/sau furnizorii acestora. Gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptate de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii.
Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv ProDietaMagazin isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a unui furnizor de produs.
ProDietaMagazin isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau cu clientii care au comenzi livrate refuzate, din motive neintemeiate.
Preturile prezentate sunt in lei (RON), includ TVA actualizat si nu includ costurile de livrare si de ramburs. Pretul primit in momentul confirmarii comenzii prin email sau telefonic, va fi acelasi cu pretul de achizitie tiparit pe factura proforma.
Vanzatorul nu ofera nici o garantie, nici implicit, nici in mod expres, in ceea ce priveste, dar fara limitare la, informatiile prezentate pentru produsele oferite spre vanzare precum si pentru potrivirea produselor pentru un anumit scop. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc.
Imaginile produselor publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (ambalaj, culoare, caracteristici, ingrediente, accesorii, aspect, etc.). Continutul ProDietaMagazin (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor. Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site-ul ProDietaMagazin. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

5. Plata comenzii
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul ProDietaMagazin conform acestor "Termeni si conditii" se poate efectua la momentul livrarii produselor (ramburs) sau in avans prin OP. In cazul platilor in avans livrarea se va efectua numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului.

6. Livrarea comenzii
ProDietaMagazin isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea telefonica a comenzii inainte de onorarea acesteia. In acest sens trebuie sa oferiti un numar de telefon la care sa puteti raspunde rapid la apelul nostru.
Livrarea produselor comandate se va face doar in Romania, prin curier, de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala. Livrarea prin Curier se face pentru comenzile cu valoarea produselor de minim 65 lei. Livrarea produselor se va face la adresa indicata de client.
Conditiile de livrare sunt supuse schimbarii fara o notificare in prealabil. Toate taxele de transport contin TVA. Pentru mai multe informatii cititi pagina Livrare.

7. Transferul proprietatii
Transferul proprietatii asupra Produselor si Serviciilor se realizeaza in momentul livrarii (presupune semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului) si a achitarii contravalorii Comenzii - daca este cazul. In cazul livrarii prin curier acesta nu este autorizat sa permita deschiderea coletului inainte de semnarea de primire si de achitarea contravalorii Comenzii (daca este cazul).

8. Returul
ProDietaMagazin comercializeaza produse alimentare, cosmetice bio si cosmetice naturale.
Pentru toate produsele clientul beneficiaza de posibilitatea de a returna produsele comandate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, numai daca sunt in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte nici o forma de uzura sau consum. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vanzatorul va inapoia contravaloarea produselor in contul cliuentului, in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si a inapoierii produselor. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu include cheltuielile de transport (conform ord. 130/2000).
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ProDietaMagazin fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ProDietaMagazin de la acest Cumparator, fara a include cheltuiala de transport prin curier.

9. Promotii si concursuri
ProDietaMagazin stabileste regulamentele pentru promotiile si concursurile pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor Cumparatorilor numai prin intermediul ProDietaMagazin. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site si care sunt inregistrate de catre Vanzator in perioada de timp specificata in regulament in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Deoarece nu putem garanta disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie aceasta se poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

10. Limitari de responsabilitate
Site-ul ProDietaMagazin este gazduit de serverele unei terte firme. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand, dar nelimitandu-se la, modificari ale site-ului, ale setarilor sau ale scripturilor. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita utilizarii anumitor browsere pentru vizitarea ProDietaMagazin. Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ProDietaMagazin si nu poate fi facut responsabil de orice tip de relatie/tranzactie/colaborare/etc. care se stabileste intre dumneavoastra si acestea. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
Informatiile prezentate pe site sunt pentru uz personal si pot fi reproduse prin tiparire doar in acest scop. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau incorporate intr-un alt document sau material fara permisiunea scrisa a autorilor lor.
Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informatiei prezentate pe site, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea bunurilor si serviciilor oferite se face pe propriul risc.

11. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul ProDietaMagazin a Cumparatorilor este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Prin inregistrarea ca utilizator al ProDietaMagazin se considerea acceptata cererea de primire de comunicari comerciale la adresa de email furnizata la inregistrare. Va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email sau accesand pagina "Contul meu" sectiunea "Newsletter".
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului ca si folosirea site-ului (conditii prevazute de prezentul document). In cazul in care nu s-a modificat nici structura, nici continutul mesajelor primite de catre abonat acestea pot fi retransmise si altor persoane, pe raspunderea lor. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului ProDietaMagazin mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
Daca exista orice fel de motive pentru a crede ca un abonat nu respecta prevederile prezentului document atunci Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acestuia la newsletter.

12. Politica de confidentialitate
Prin acceptarea acestor"Termeni si conditii", participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a ROSU V. ELENA (furnizarea CNP-ului nu este obligatorie), precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii ROSU V. ELENA, pentru tratarea comenzilor on-line, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la de la ROSU V. ELENA, atat prin mijloace tiparite cat si prin mijloace electronice (email). Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre ROSU V. ELENA in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si nu vor fi dezvaluite unor terte persoane.
Datorita faptului ca datele cu caracter personal stocate de sistemul ProDietaMagazin sunt transmise pe cale electronica, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.
Mai multe infomatii pe pagina Politica de confidentialitate

14. Dispozitii finale
Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii cauzate de produsele si serviciile comercializate pe ProDietaMagazin.ro si care nu sunt deja tratate de nici un articol din prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Cumparator. In cazul in care acest lucru nu este posibil litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente din Iasi.
Fiind de acord cu aceasta forma a "Termenilor si conditiilor" de utilizare a ProDietaMagazin Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.