FAINA si Cus Cus Fara Gluten

Cele mai cumparate

Etichete

Amestec BIO pentru paine cu MEI Fara Gluten 500 gr Vezi mai mare

Amestec pentru paine cu mei - fara gluten 500g

3380380057786

Nou

Amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. 500g din acest produs se folosesc pentru o paine de 900gr.

BIO CertificatIngrediente: faina de orez alb bio, amidon din cartof bio, faina de mei bio (21%), faina de castane bio, seminte bio (10%) (in bio, canepa bio), Mix Gom bio (psilium alb bio, guma de salcam bio), sare marina. BIO = ingredinte provenite din Agricultura Ecologica.

Mai multe detalii

14 Produse in stoc acum. Livrare rapida in 1-2 zile!

37,81 lei

Mai multe informatii

Caracteristici: produs bio, fara gluten. Gramaj: 500gr.

Valoare energetica la 100g1541kj sau 365kcal
Proteine6.9g
Glucide68.9g din care zaharuri 2.3g
Lipide5.3g din care acizi grasi saturati 0.6g
Sare1.8g
Fibre6.9g

Utilizare cu ingrediente suplimentare: 25g de drojdie de quinoa, 1 lingura mare de ulei de masline, 450-500ml apa calda. 
Origine: Agricultura UE/nonUE. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

REȚETA DE Panettone fără gluten

In preajma sarbatorilor, toata lumea vrea miros de cozonac in casa. Chiar și persoanele care nu pot manca copturi cu gluten, asa ca am scotocit pana am gasit aceasta rețetă de panettone fără gluten, celebra prajitura italiana care se aseamana cel mai mult cu cozonacul nostru traditional.

Ingrediente pentru 1 panettone (cam 6 portii):
250g Amestec pentru paine cu mei Ma Vie sans Gluten
1 ou intreg plus 1 galbenus
85g Ulei de cocos
45g Zahar
60g Stafide uscate
90 ml lapte vegetal caldut. Eu optez intotdeauna pentru Lapte de migdale La Mandorle pentru ca nu are zahar si are cea mai mare cantitate de nutrienti (adica nu e "apa chioara")
10g Drojdie maia de Quinoa sau alta drojdie fara gluten
40g portocale confiate sau o lingura mare de coaja de portocale proaspat rasa
1 lingura mare de rom
un varf de sare
vanilie pudra un varf de lingurita

Preparare: 25 minute
Timp de asteptare: 1 ora si 30 min
Coacere: 30- 35minute
1. Se preincalzeste cuptorul la 50°C-60°C
2. Intr-o craticioara se incalzeste romul cu putina apa. Dupa ce se ia de pe foc se pun stafidele la muiat pentru cateva minute
3. Puneti apoi toate ingredientele in vasul robotului si amestecati bine. Se pot amesteca si manual intr-un castron. Se pun intai ingredientele solide si apoi se adauga treptat ingredientele lichide.
4. Se ia o forma antiaderenta. Exista forme chiar pentru panettone dar puteti folosi orice forma aveti in casa, nu foarte mare. Se pune aluatul in forma și se netezeste cu o spatula umeda.
5. Acoperiti forma cu un prosop si apoi puneti-o in cuptorul preincalzit. Se opreste apoi cuptorul
6. Se lasa la crescut in cuptor cam 1 ora si 30 minute. Trebuie sa-si dubleze volumul. Daca nu a crescut destul puteti sa mai lasati inca 30 minute.
7. Dupa ce considerati ca aluatul a crescut destul, scoateti prosopul, si dati cuptorul la 200°C pentru 10 min. Un sfat interesant: puneți in cuptor langa forma de aluat un vas cu apa fiarta. Astfel nu se va usca prajitura. Nu deschideti cuptorul ca sa nu cada prajitura
8. Dupa 10 minute reduceti focul la 175°C si mai coaceti 20-25 min. Incercati cu varful unui cutit. Trebuie sa iasa curat, sa nu se lipeasca aluat de el.
9. Scoateti forma din cuptor si lasati sa se racoreasca, dupa care scoateti panettone din forma.
10. Se pastreaza (daca mai ramane!) intr-o punga de hartie ermetica.

Recenzii

Nu sunt recenzii de produs.

Scrie o recenzie

Amestec pentru paine cu mei - fara gluten 500g

Amestec pentru paine cu mei - fara gluten 500g

Amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. 500g din acest produs se folosesc pentru o paine de 900gr.

BIO CertificatIngrediente: faina de orez alb bio, amidon din cartof bio, faina de mei bio (21%), faina de castane bio, seminte bio (10%) (in bio, canepa bio), Mix Gom bio (psilium alb bio, guma de salcam bio), sare marina. BIO = ingredinte provenite din Agricultura Ecologica.

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

26 Alte produse în aceeași categorie: