Magazinul nostru foloseşte cookie pentru a-ți oferi o experiență personalizată. Acceptă cookie pentru a te bucura de toate facilitățile magazinului nostru online.
100 gr de spaghete konjac au numai 6,4 calorii, cu 0 carbohidrați. În...
Toate opțiunile de orez: cu lapte, cu legume, cu fructe de mare, simplu...
100 gr de tăiței konjac au numai 6 calorii, cu 0 carbohidrați (se...
3380380057786
Nou
Amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. 500g din acest produs se folosesc pentru o paine de 900gr.
Ingrediente: faina de orez alb bio, amidon din cartof bio, faina de mei bio (21%), faina de castane bio, seminte bio (10%) (in bio, canepa bio), Mix Gom bio (psilium alb bio, guma de salcam bio), sare marina. BIO = ingredinte provenite din Agricultura Ecologica.
14 Item Produse in stoc acum. Livrare rapida in 1-2 zile!
Atentie > Ultimul produs in stoc!
Data valabilitatii
Amestec pentru paine cu mei - fara gluten 500g
Amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. 500g din acest produs se folosesc pentru o paine de 900gr.
Ingrediente: faina de orez alb bio, amidon din cartof bio, faina de mei bio (21%), faina de castane bio, seminte bio (10%) (in bio, canepa bio), Mix Gom bio (psilium alb bio, guma de salcam bio), sare marina. BIO = ingredinte provenite din Agricultura Ecologica.
Destinatar :
* Campuri obligatorii
sau Anuleaza
Caracteristici: produs bio, fara gluten. Gramaj: 500gr.
Valoare energetica la 100g | 1541kj sau 365kcal |
Proteine | 6.9g |
Glucide | 68.9g din care zaharuri 2.3g |
Lipide | 5.3g din care acizi grasi saturati 0.6g |
Sare | 1.8g |
Fibre | 6.9g |
Utilizare cu ingrediente suplimentare: 25g de drojdie de quinoa, 1 lingura mare de ulei de masline, 450-500ml apa calda.
Origine: Agricultura UE/nonUE. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).
In preajma sarbatorilor, toata lumea vrea miros de cozonac in casa. Chiar și persoanele care nu pot manca copturi cu gluten, asa ca am scotocit pana am gasit aceasta rețetă de panettone fără gluten, celebra prajitura italiana care se aseamana cel mai mult cu cozonacul nostru traditional.
Ingrediente pentru 1 panettone (cam 6 portii):
250g Amestec pentru paine cu mei Ma Vie sans Gluten
1 ou intreg plus 1 galbenus
85g Ulei de cocos
45g Zahar
60g Stafide uscate
90 ml lapte vegetal caldut. Eu optez intotdeauna pentru Lapte de migdale La Mandorle pentru ca nu are zahar si are cea mai mare cantitate de nutrienti (adica nu e "apa chioara")
10g Drojdie maia de Quinoa sau alta drojdie fara gluten
40g portocale confiate sau o lingura mare de coaja de portocale proaspat rasa
1 lingura mare de rom
un varf de sare
vanilie pudra un varf de lingurita
Preparare: 25 minute
Timp de asteptare: 1 ora si 30 min
Coacere: 30- 35minute
1. Se preincalzeste cuptorul la 50°C-60°C
2. Intr-o craticioara se incalzeste romul cu putina apa. Dupa ce se ia de pe foc se pun stafidele la muiat pentru cateva minute
3. Puneti apoi toate ingredientele in vasul robotului si amestecati bine. Se pot amesteca si manual intr-un castron. Se pun intai ingredientele solide si apoi se adauga treptat ingredientele lichide.
4. Se ia o forma antiaderenta. Exista forme chiar pentru panettone dar puteti folosi orice forma aveti in casa, nu foarte mare. Se pune aluatul in forma și se netezeste cu o spatula umeda.
5. Acoperiti forma cu un prosop si apoi puneti-o in cuptorul preincalzit. Se opreste apoi cuptorul
6. Se lasa la crescut in cuptor cam 1 ora si 30 minute. Trebuie sa-si dubleze volumul. Daca nu a crescut destul puteti sa mai lasati inca 30 minute.
7. Dupa ce considerati ca aluatul a crescut destul, scoateti prosopul, si dati cuptorul la 200°C pentru 10 min. Un sfat interesant: puneți in cuptor langa forma de aluat un vas cu apa fiarta. Astfel nu se va usca prajitura. Nu deschideti cuptorul ca sa nu cada prajitura
8. Dupa 10 minute reduceti focul la 175°C si mai coaceti 20-25 min. Incercati cu varful unui cutit. Trebuie sa iasa curat, sa nu se lipeasca aluat de el.
9. Scoateti forma din cuptor si lasati sa se racoreasca, dupa care scoateti panettone din forma.
10. Se pastreaza (daca mai ramane!) intr-o punga de hartie ermetica.
Nu sunt recenzii de produs.
19,38 lei
27,03 lei
26,75 lei
19,25 lei
21,02 lei
36,99 lei
32,08 lei
31,26 lei
28,94 lei
26,75 lei
19,11 lei
25,25 lei
31,67 lei
31,12 lei
25,20 lei
26,50 lei
26,50 lei
23,90 lei
18,50 lei
26,62 lei
7,23 lei
18,02 lei
18,99 lei
21,43 lei
19,52 lei
27,57 lei