FAINA si Cus Cus Fara Gluten

Cele mai cumparate

Etichete

Faina FARA GLUTEN pentru produse de Patiserie 500 gr Vezi mai mare

Amestec pentru patiserie - fara gluten 500g

3380380057663

Nou

Amestecul de faina de patiserie fara gluten se utilizeaza ca si faina obisnuita. Praful de copt este deja incorporat in proportia recomandata. Acest amestec se preteaza la numeroase retete de produse sarate sau dulci, tarte savuroase, clatite pufoase si prajituri usoare.
Produsul contine mod de preparare in interiorul etichetei.

BIO CertificatFaina fara gluten, reteta fara zahar adaugat, avand agent de crestere incorporat, gata de pregatit. Produs garantat fara gluten realizat in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG.

Mai multe detalii

60 Produse in stoc acum. Livrare rapida in 1-2 zile!

31,26 lei

Mai multe informatii

Caracteristici: produs bio. Gramaj: 500gr. Brioșe, chec, prăjituri, tarte fără gluten.

Ingrediente: faina de orez BIO (alba BIO si semiintegrala BIO), amidon BIO (de tapioca BIO, de cartofi BIO), praf de copt BIO, (amidon de porumb BIO, acid tartric (24%)), bicarbonat de sodiu), psilium BIO, fibre de mar BIO. BIO = ORGANIC = ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.

Valoare energetica la 100g352Kcal sau 1493Kj
Proteine4.5g
Lipide0.8g din care acizi grasi saturati 0.2g
Glucide80g din care zaharuri 0.5g
Sare0.6g
Fibre3g


Origine: Agricultura UE/non UE, Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate
Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Recenzii

Nu sunt recenzii de produs.

Scrie o recenzie

Amestec pentru patiserie - fara gluten 500g

Amestec pentru patiserie - fara gluten 500g

Amestecul de faina de patiserie fara gluten se utilizeaza ca si faina obisnuita. Praful de copt este deja incorporat in proportia recomandata. Acest amestec se preteaza la numeroase retete de produse sarate sau dulci, tarte savuroase, clatite pufoase si prajituri usoare.
Produsul contine mod de preparare in interiorul etichetei.

BIO CertificatFaina fara gluten, reteta fara zahar adaugat, avand agent de crestere incorporat, gata de pregatit. Produs garantat fara gluten realizat in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG.

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

26 Alte produse în aceeași categorie: