Categorii

Cele mai cumparate

Etichete

Brand: Sunt % producatori.

Arata 1 - 8 din 8 itemi
 • Diet Food Polonia

  Diet-Food este o companie care există pe piața poloneză de aproape 25 de ani. Până în prezent, compania s-a ocupat cu importul și exportul de legume și fructe. Materiile prime ale produselor ambalate cu eticheta Diet Food provin din Brazilia, Peru, România și China. Toate produsele au certificate de calitate emise de unitățile corespunzătoare.

 • Ecodoo Franta

  Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Marca Ecodoo este o gama de produse de curatare de uz casnic, cu formule ultra concentrate economice si eficace pentru toate nevoile casei. Gama include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti pentru vase, detergenti pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic.

 • Inspiral

  Inspiral aduce produse raw vegan bogate in proteine vegetale de cea mai buna calitate, organice, fara gluten, delicioase!

  % produse

 • Ladrome Franta

  Laboratoarele Ladrome Franta sunt celebre in intreaga lume pentru calitatea ingredientelor bio si produselor. Acestea isi asuma un angajament ferm in favoarea agriculturii biologice si pentru calitatea unor produse cosmetice bio de exceptie in domeniul aromaterapiei si fitoterapiei.

 • Planet Pure Austria

  Planet Pure este o companie austriacă specializată în producerea de detergenți bio din nuci de săpun (nuci de spălat). Gama Planet Pure Austria cuprinde detergenți bio de rufe, detergenți bio de vase, balsamuri naturale de rufe, soluții bio de curățare a geamurilor, toaletei sau a diverselor suprafețe din casă, au inclusiv o gamă de detergenți bio dedicată copiilor. Produsele sunt certificate de Austria Bio Garantie.

 • Probios Italia

  Probios Italia are o tradiție de 35 de ani în ceea ce privește producția și distribuția de alimente organice. Numele companiei provine de la grecescul PRO (pentru) și BIOS (viață).

Arata 1 - 8 din 8 itemi