PASTE Fără Gluten

Cele mai cumparate

Etichete

Paste Fusilli din OREZ Bio Integral Fara Gluten 250 gr Vezi mai mare

Fusilli de orez integral BIO fara gluten 250g

8018699010929

Nou

Paste fusilli bio din cel mai bun orez INTEGRAL autentic italian ce asigură un gust impecabil și o gatire perfecta. Paste delicioase garantate fara gluten si usor de preparat pentru intreaga familie.
Produs garantat fara gluten de Asociatia Italiana pentru Celiachie.
Ingrediente: faina de orez bio INTEGRAL, apa. Bio = ingredient provenit din Agricultura Ecologica.
Alergeni: 0.

Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 9 - 11 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti, CLĂTIȚI CU APĂ RECE si mâncati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos Natura Toscana la alegere: sos cu busuioc, sos Arrabiata, Sos cu masline si capere.

Mai multe detalii

17 Produse in stoc acum. Livrare rapida in 1-2 zile!

13,90 lei

Mai multe informatii

Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-02. Caracteristici: produse bio, fara gluten. Gramaj: 500 gr. 

Pentru 100g
Energie KJ / KCAL1522/359
GRĂSIMI3.4
dintre care saturate0.6
Carbohidrați73,3
dintre care zaharuri0.7
FIBRE3.0
PROTEINE7.4
SARE<0,1


Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: 36 luni.
Tara de origine: Agricultura Italia.
Fabricat: Italia.

Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Probios va ofera in gama Rice & Rice, produse bio din orez, fara gluten, certificate bio, pentru micul dejun, snacksuri, dulciuri, paste, maioneza vegetala si preparate pe baza de orez gata de gatit.

Pastele integrale conțin toate componentele esentiale ale boabelor integrale de orez brun. Pastele realizate din faina integrala sunt asemănătoare cu cele traditionale avand aceleasi formate (lung sau scurt), dar o culoare mai inchisa, datorita faptului ca sunt facute din cereale la care nu este eliminata partea exterioara.
Este recomandat un consum zilnic de paste integrale. Acestea nu ingrasa deoarece contin fibrele care dau sațietate și taie și cea mai accentuata senzatie de foame. Nu contin multe calorii si in schimb ofera numerosi nutrienti. Fabricate din faina integrală, aceste paste au un bun continut de fibre, vitamine – B1, B2, B3, B5, K si E – si de minerale, precum calciu, fier, magneziu, fosfor, zinc si mangan.
Pastele integrale sunt suplimente naturale de fibra, o substanta ce este deficitara in alimentatia moderna. Fibra este insolubila si absoarbe apa pana la de 6-8 ori propria greutate, inmuind continutul intestinelor si accelerand tranzitul, generand o actiune deosebit de pozitiva in caz de constipatie, colon iritabil sau hemoroizi. Fibrele formeaza un gel care ajuta stomacul si absortia de glucoza. De aceea spaghetele normale au o incarcatura glicemica de 37, pe cand cele integrale de 23. In plus, fitoelementele continute in pastele integrale ajuta organismul sa isi mentina o greutate corporala sanatoasa. Pastele integrale contin cu aproximativ 30 de calorii mai putin decat cele facute din faina gris rafinat iar asta se traduce in folosirea lor in diete care ajuta la pierderea in greutate, mai ales ca senzatia de satietate se instaleaza mult mai devreme.
O cantitate de 60 de grame de paste integrale contine 198 calorii, 43 grame de carbohidrati si 5 grame de fibre. Un studiu recent realizat in Marea Britanie arata ca un consum zilnic de cereale integrale scade indicele de masa corporala si depunerile de grasime pe abdomen. Asadar nu ezita sa consumi portii mici de paste integrale, in asociere cu legume coapte sau fierte la aburi.
Pastele bio sunt produse din cereale provenite din culturi fara chimicale sau alte pesticide si sunt uscate la temperaturi scazute pentru a pastra intacte calitatile nutritionale si componentele de la cerealele sensibile la caldura. In special, este pastrat mai mult continut de lizina, un complex de proteine pe care organismul nostru este in imposibilitatea de a-l sintetiza. Lizina este un aminoacid esential, gasit in cantitati mici in semintele de cereale si de aceea este foarte importanta metoda de prelucrare a pastelor pentru a nu distruge aceasta substanta
Preparea pastelor este simpla: trebuie fierte in apa suficienta (pentru a evita lipirea intre ele si de vasul in care sunt fierte), in care se adauga un praf de sare (pentru ca apa sa atinga o temperatura mai mare). O gatire indelungata accelereaza gelatinizarea amidonului, marind indexul glicemic, de aceea este de preferat sa le fierbi al dente cum spun italienii, adica maxim 5-6 minute. Pastele nu se acopera in timpul fierberii deoarece granulele de amidon vor absorbi prea multa apa. Dupa scurgerea apei de fierbere, pastele nu se clatesc pentru a nu pierde nutrienti valorosi.

Recenzii

Nu sunt recenzii de produs.

Scrie o recenzie

Fusilli de orez integral BIO fara gluten 250g

Fusilli de orez integral BIO fara gluten 250g

Paste fusilli bio din cel mai bun orez INTEGRAL autentic italian ce asigură un gust impecabil și o gatire perfecta. Paste delicioase garantate fara gluten si usor de preparat pentru intreaga familie.
Produs garantat fara gluten de Asociatia Italiana pentru Celiachie.
Ingrediente: faina de orez bio INTEGRAL, apa. Bio = ingredient provenit din Agricultura Ecologica.
Alergeni: 0.

Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 9 - 11 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti, CLĂTIȚI CU APĂ RECE si mâncati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos Natura Toscana la alegere: sos cu busuioc, sos Arrabiata, Sos cu masline si capere.

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 Alte produse în aceeași categorie: