Super Aliment! COCOS: Apa, Lapte, Unt, Zahar BIO

Cele mai cumparate

Etichete

Faina de Nuca de Cocos BIO 450 gr Vezi mai mare

Faina de cocos bio 450 gr

5906395147083

Nou

Faina de cocos este o alternativa delicioasa, fara gluten pentru alte tipuri de faina. Acesta are un continut scazut de calorii si zahar si indicele glicemic scazut. Este bogata in acid lauric. BIO CertificatEste foarte populara in randul pesoanelor cu diabet, vegetarieni si a persoanelor care tin diete fara gluten sau care au alergii alimentare. Faina de nuca de cocos organica este produsa din nuca de cocos uscata si pulbere de miez de nuca de cocos din care este extrudat uleiul de cocos. Este caracterizata printr-o aroma distincta de cocos si un gust delicat, dulce. Are capacitatea de a absorbi umiditatea din preparate.

Mai multe detalii

76 Produse in stoc acum. Livrare rapida in 1-2 zile!

21,43 lei

Mai multe informatii

Caracteristici: produs bio, raw, fara gluten, indice glicemic scazut, bogat in fibre.
Gramaj: 450 g.

Beneficii:
- sursa buna de acid lauric, ce are rol in sustinerea sistemului imunitar si endocrin al organismului
- continut ridicat de proteine si fibre ce sprijina digestia si curatarea organismului de toxine
- sursa buna de mangan, vitamina C, tiamina
- reglarea nivelului metabolismului si al zaharului din sange
- continut ridicat de acizi grasi nesaturati
- sursa de energie disponibila rapid
- are indice glicemic scazut ce protejeaza impotriva supratensiunii datorata cresterii brusce a nivelului de zahar din sange
- reduce nivelul de colesterol rau - LDL .
Ingrediente: nuca de cocos bio. Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.
Alergeni: 0
Certificare: PL-EKO-03
Utilizare: ideala pentru ambele feluri de mancare dulci si sarate, aducand note perceptibile, placute de nuca de cocos, fara a schimba gustul alimentelor. Faina de nuca de cocos este potrivita pentru mancaruri usoare, dar si pentru a ingrosa supe, sosuri, salate sau toppinguri pentru salate, iaurt, inghetata, milkshake. Poate fi folosit la coacere: paine, briose, prajituri, biscuiti, clatite si vafe.
Pentru coacere faina de nuca de cocos nu poate fi combinata cu alte fainuri în raport de 1 : 1. Acest lucru se datoreaza faptului ca este foarte absorbanta, astfel încat trebuie sa folositi doar o cantitate mica.

Retetele includ de regula o sursa de proteina suplimentara cum ar fi ouale sau pudra de canepa pentru a compensa proprietatile de legare furnizate de regula de gluten. Semintele de in sunt si ele un element de legare excelent si care contribuie cu propriile beneficii pentru sanatate la reteta pe baza de faina de cocos.

Valoare energetica la 100g1772 kJ / 422 kcal
Proteine18g
Carbohidrati54 g din care zaharuri - 23,3 g
Grasimi12 g din care acizi grasi saturati - 11,5 g
Fibre30g
Sare0,15 g


Termen valabilitate: 2 ani de la producere
Conditii de pastrare: in loc uscat, ambalajul de tip zip permite inchiderea etansa dupa fiecare utilizare
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Faina de nuca de cocos este un inlocuitor excelent pentru fainurile bine cunoscute, cum ar fi din grau sau alte cereale sau alta faina cu sau fara gluten.
Aceasta aduce o aroma de alune, delicioasa pentru preparate la cuptor si este complet lipsita de gluten in mod natural.
Daca aveti boala celiaca sau aveti intoleranta la gluten, faina de nuca de cocos ar putea deveni cel mai nou si cel mai bun prieten in bucatarie.
Ce este faina de nuca de cocos, ce proprietăți nutritive are?
Faina de nuca de cocos provine din miezul proaspat zdrobit al nucii de cocos din care se extrage laptele si o mare parte de ulei. Ceea ce ramane este ras pentru a se face faina.
Din punct de vedere al gustului, faina de cocos este mai dulce decat alte fainuri si ca textura nu are acel aspect de pulbere fina si pufoasa.
Continutul de fibre dietetice ( 30 gr per 100g ) o situeaza pe locul intai intre toate celelalte fainuri, continand de asemenea si un procent bun de proteine: 18 g de proteine pe suta de grame.
Faina de nuca de cocos contine acid lauric, care are proprietati antivirale si antibacteriene si acid capric (sau acid decanoic), care poate ajuta la echilibrarea nivelurilor de insulina din organism.

Ce rețete gătim cu faina de cocos?
Faina de nuca de cocos este super absorbanta, astfel incat nu poate inlocui pur si simplu faina normala in raport de 1-1. Pentru fiecare ceasca de faina clasica, ar trebui sa utilizati intre ¼ si ⅓ cani de faina de nuca de cocos. Pentru ca nu este lipicioasa ca celelalte fainuri clasice, din cauza lipsei glutenului, va trebui sa adaugati acea componenta in amestec prin intermediul unui ou sau un ou vegetal (2 linguri de seminte de in macinate in solutie cu 3 linguri de apa calduta).
Este posibil sa trebuiasca sa experimentati un pic pentru a obtine un aluat la consistenta care functioneaza cel mai bine pentru fiecare. De obicei, atunci cand coacem cu faina de nuca de cocos, produsul final iese mai mult ca o prajitura - dar e o textura in totalitate agreabila .

In cazul in care experimentele va ingrijoreaza, puteti incepe prin a face o prajitura foarte simpla dar delicioasa.

Rețeta de Cookies de nuca de cocos cu chipsuri de ciocolata

Ingrediente pentru 12 prajiturele

- 1/3 cana de Faina de cocos

- 1/4 cana Ulei de cocos topit

- 1/4 cana de Sirop de artar pur

- 1 lingurita extract de vanilie

- 1/4 lingurita de sare

- 2 oua intregi

- 1/4 cana chips-uri de ciocolata neagra sau Cacao nibs

Instructiuni, mod de pregătire rețeta cu făină de cocos.

- Se incalzeste cuptorul la 180 °C

- Intr-un castron, amestecati impreuna faina de nuca de cocos, ulei de cocos, sirop de artar, vanilie, sare si oua, pana cand se creeaza un aluat uniform. La inceput aluatul va fi cam subtire si va curge, dar se va ingrosa cand faina de nuca de cocos incepe sa absoarba umezeala .

- Adaugati chips-uri de ciocolata sau cacao nibs, si amestecati pentru a le distribui in mod uniform.

- Formati din aluat prajiturele rotunde pe care le presati si le puneti intr-o tava in care ati pus in prealabil hartie de copt.

- Puneti tava la cuptor pentru 8-10 min pana devin aurii. Trebuie supravegheate ca sa nu le ardeti.

Recenzii

Nu sunt recenzii de produs.

Scrie o recenzie

Faina de cocos bio 450 gr

Faina de cocos bio 450 gr

Faina de cocos este o alternativa delicioasa, fara gluten pentru alte tipuri de faina. Acesta are un continut scazut de calorii si zahar si indicele glicemic scazut. Este bogata in acid lauric. BIO CertificatEste foarte populara in randul pesoanelor cu diabet, vegetarieni si a persoanelor care tin diete fara gluten sau care au alergii alimentare. Faina de nuca de cocos organica este produsa din nuca de cocos uscata si pulbere de miez de nuca de cocos din care este extrudat uleiul de cocos. Este caracterizata printr-o aroma distincta de cocos si un gust delicat, dulce. Are capacitatea de a absorbi umiditatea din preparate.

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 Alte produse în aceeași categorie: