Super Alimente: Amarant, Cuscus, Bulgur, Taboule, Spelt (Alac), Hrisca, Alge Marine, Mei, Naut, Linte, Porumb

Cele mai cumparate

Etichete

Bulgur traditional din Turcia 500 g Vezi mai mare

Bulgur traditional BIO 500 gr

3380380023774

Nou

Bulgur traditional din Turcia 500 gr. Descriere produs: fabricarea acestui bulgur este una traditionala. Este pregatit din grau dur pregatit la abur, apoi deshidratat si zdrobit. Se consuma cald, natur sau acompaniat de un platou de legume sau de carne. Bogat in fibre (7.3%) și proteine (11,5%).

BIO CertificatIngrediente: grau dur prefiert si zdrobit bio. Bio = ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.

Preparare: fierbeti 1 volum de bulgur in 2 volume de apa intr-un vas acoperit, dupa ce opriti focul sarati si lasati la umflat in aceelasi vas.
Gata in 15 minute.

Tabouleh este o salată preparată cu bulgur, o cereală integrală preparată din grâu,

Mai multe detalii

92 Produse in stoc acum. Livrare rapida in 1-2 zile!

12,56 lei

Mai multe informatii

Caracteristici: produse bio, bogat in fibre. Gramaj: 500 gr.

Valoare energetica la 100g1465 kJ adica 346 kcal
Proteine11,5g
Carbohidrati67,8g
Grasimi1,6g
Fibre7,3g
Sare0.175g

Alergeni: contine gluten

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.

Tara de origine: Turcia

Certificator: Ecocert FR-BIO-01

PRIMÉAL Franta detine una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Rețeta de vinete umplute cu bulgur

Reteta pentru 4 portii
2 vinete
100 g Bulgur sau puteti inlocui cu cuscus daca va place mai mult
1 ceapa
1 Cub supa de legume
1 lingura Ulei de masline
40 g Stafide
40 g seminte de pin sau migdale maruntite sau chiar susan
1 lingurita de zahar integral (optional)
1/2 lingurita de scortisoara pudra
1/2 lingurita de chimion pudra
1/2 lingurita de ghimbir pudra
1 legatura de menta proaspata
sare, piper

Preparare : 15 minute
Gatire : 30 minute
Repaos : 4 minute
1. Pregatiti supa de legume dintr-un cub de supa si 450 ml apa. Daca folositi cub de supa cu sare atentie la cantitatea de sare folosita in celelalte etape ale retetei.
2. Taiati vinetele in jumatate pe lungime si puneti-le în cuptor la 180 °C timp de aproximativ douazeci de minute (miezul trebuie sa fie bine copt).
3. Se curata si se taie fin ceapa care se caleste apoi intr-o cratita cu o lingura de ulei de masline.
4. Cand ceapa este translucida (nu arsa) se adauga bulgurul uscat si stafidele. Se stinge cu 1/3 din cantitatea de supa.
5. Cand incepe sa fiarba se adauga treptat si restul de supa. Se fierbe cam 15 minute pana bulgurul este bine umflat. Spre final se adauga zaharul sarea (dupa gust) si condimentele.
6. Scoateti vinetele din cuptor si cu o lingura curatati pulpa pe care o tocati grosier si o adaugati la bulgur. Nu scobiti foarte adanc, trebuie ca forma de vanata sa ramana ferma ca sa se poata umple.
7. Se toaca buchetul de menta si se incorporeaza apoi in umplutura.
8. Umpleti fiecare jumatate de vanata cu umplutura pregatita.
9. Intr-o tigaie ceramica rumeniti pe uscat semintele de pin (sau migdale sau susan) si apoi le presarati peste vinetele umplute.

Sfaturi pentru gatirea vinetelor:
1. Timpul ideal pentru a gati vinetele perfect este: 8 min in tigaie sau wok, 5 min pentru felii la gril si 30-40 min in cuptor.
2. Vinetele absorb mult ulei asa ca atunci cand le prajiti in tigaie nu turnati uleiul direct in tigaie. Ungeti cu o pensula feliile de vinete si folositi tigai ceramice.
3. Garniturile ideale pentru vinete sunt cerealele: paste, orez, bulgur, cuscus, etc
4. Condimentele pun in valoare gustul delicat al vinetelor.

Recenzii

Nu sunt recenzii de produs.

Scrie o recenzie

Bulgur traditional BIO 500 gr

Bulgur traditional BIO 500 gr

Bulgur traditional din Turcia 500 gr. Descriere produs: fabricarea acestui bulgur este una traditionala. Este pregatit din grau dur pregatit la abur, apoi deshidratat si zdrobit. Se consuma cald, natur sau acompaniat de un platou de legume sau de carne. Bogat in fibre (7.3%) și proteine (11,5%).

BIO CertificatIngrediente: grau dur prefiert si zdrobit bio. Bio = ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.

Preparare: fierbeti 1 volum de bulgur in 2 volume de apa intr-un vas acoperit, dupa ce opriti focul sarati si lasati la umflat in aceelasi vas.
Gata in 15 minute.

Tabouleh este o salată preparată cu bulgur, o cereală integrală preparată din grâu,

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 Alte produse în aceeași categorie: